Produse
Specialitate preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat pe baza unei rețete proprii. La suprafață este ușor maronie, secțiunea este închisă, arareori prezintă orificii. Aparține categoriei de brânză maturată cu consistență mai tare, cu pasta ușor elastică, cu aromă caracteristică maturată. Se consumă după minim 60 de zile de maturare.
Specialitate preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat pe baza unei rețete proprii. La suprafață este ușor maronie, secțiunea este închisă, arareori prezintă orificii.
Brânza Trapist este o brânză semitare preparată din lapte de vacă pasteurizat, care trece printr-un proces de maturare interioară de 4-5 săptămâni, suprafața fiind ușor gălbuie, crusta subțire, secțiunea prezintând orificii mărunte. Provenind din sudul Franței, este în prezent cel mai îndrăgit sortiment de brânză în Ungaria. Este o brânză cu aromă discretă, de consistență elastică.
Brânza proaspătă de vaci este un produs lactat format din bulgărași de lapte bătut având un gust ușor acrișor, de culoare albă obținut din lapte integral. Este o delicatesă care se poate folosi atât sub formă sărată, cât și dulce.
Pe lângă iaurtul natural tradițional, producem și iaurt care coține culturi vii și active. Bacteriile lactice Bifidobacterium și Lactobacillus acidophilus ajută la restabilirea și menținerea echilibrului natural al florei bacteriene din sistemul digestiv.