Brânzeturi dejun cu condimente
Este o brânză semitare maturată timp de 4 săptămâni. Datorită schindufului gustul brânzei ne amintește de nucile coapte. Efectul schindufului asupra sănătății este remarcabil, având un conținut ridicat de antioxidanți și minerale, ajută în reglarea optimă a glicemiei, are un rol important în scăderea nivelului de colesterol.
Brânză semitare, maturată 4 săptămâni, cu adaos de chimen uscat, plantă aromatică deosebit de îndrăgită în zona noastră. Chimenul este un condiment specific ardelenesc, fiind folosit pe scară largă, de la cârnați până la pălincă, însă gustul specific se evidențiază în mod deosebit în brânza maturată. Brânza în sine nu are un gust puternic, dominant fiind gustul de chimen.
Brânză maturată semitare, specială atât ca gust, cât și ca culoare. Bucățelele roșii de ardei uscat sunt puse frumos în evidență de culoarea alb-gălbuie a pastei de brânză. Domină gustul dulceag al ardeiului, care este contrabalansat de aciditatea brânzei.
Brânză semitare maturată timp de 4 săptămâni, condimentată cu boabe întregi de piper. Are gust ușor picant, cu un caracter puternic.
Brânză maturată semitare, poate fi favorita celor care preferă gusturile mediteraneene. Este condimentată cu busuioc uscat, a cărui culoare verde ne amintește de pășunile montane. Se potrivește perfect în salate proaspete, sau în preparate din paste.
Brânză semitare maturată timp de o lună, condimentată cu ardei iute uscat. O recomandăm celor cărora preferă un gust picant. Se asociază excelent cu orice tip de mezeluri, ori ca completare a paletei platoului de brânzeturi.
Brânză semitare, maturată timp de o lună. Este o adevărară pată de culoare proaspătă pe paleta sortimentelor noastre, oglindind prospețimea primăverii atât ca aspect cât și ca gust. Gustul care predomină este cel de ceapa verde uscată.