Categorie premium

Specialitate preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat pe baza unei rețete proprii. La suprafață este ușor maronie, secțiunea este închisă, arareori prezintă orificii. Aparține categoriei de brânză maturată cu consistență mai tare, cu pasta ușor elastică, cu aromă caracteristică maturată. Se consumă după minim 60 de zile de maturare.

Alte produse din această categorie: Categorie premium

Specialitate de brânză cu maturare de peste 60 de zile preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat, provenit de pe pășunile montane. Suprafața este ușor maronie, secțiunea prezintă orificii rare. Are gust ușor dulceag, care seamănă cu gustul miezului de nucă. Are conținut redus de grăsimi, ideal pentru cei care încearcă să evite un aport excesiv de calorii.

Alte produse din această categorie: Categorie premium

Brânză maturată de consistență tare cu maturare de peste 60 de zile, preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat, secțiunea prezintă orificii. Are gust dulceag, culoare ușor gălbuie, crusta maronie. Pe lângă conținutul ridicat de calciu, este o brânză maturată bogată și în minerale conținând fier, cupru și zinc.

Alte produse din această categorie: Categorie premium

Brânză maturată, semitare, preparată din lapte provenit din zona de munte prin adăugare de trufe, astfel beneficiind de un gust caracteristic.

Alte produse din această categorie: Categorie premium