Timp de preparare: 20 min + timp de prăjire
1 porție conține: 452 kcal, 1890 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane: 20 dg de cașcaval "Súgó", 8 felii de franzelă, 4 căței de usturoi, 1 dl de lapte, 2 dl de smântână, 2 ouă, 1 linguriță de muștar, sare
Pâinea se prăjește și se unge cu usturoi. Cașcavalul se taie în 8 felii și se pune între felii de pâine într-un vas refractar uns în prealabil cu unt. Se stropește cu lapte și se lasă la cuptorul preîncălzit la 200 grade C cca. 15-20 minute, până la evaporarea laptelui.
Între timp se amestecă smântâna cu ou și muștar până când amestecul e neted, se condimentează cu sare și se unge pe pâine prăjită. Se lasă la cuptor încă 10-15 minute, până se rumenesc bine.