Cașcaval pane umplut cu mere
Timp de preparare: 50 min
1 porție: 584 kcal, 2440 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane: 40 dg de cașcaval Trapist, 2 buc de mere dulce acrișor, 3 ouă, făină, pesmet, ulei
Excelente pentru micul dejun, cu pâine de secară unsă cu unt, pâine Toast, sandwich-uri, pe platouri, în pregătirea salatelor dar folosite și ca aperitive, brânzeturile sunt alimentul desăvârșit.
Se pot consuma și împreună cu fructe (mere, struguri, nucă) și măsline, sau și individual ca închizătoare ale meselor principale asortate vinurilor albe și roșii.
Cașcavalul „Tilsit"și „Tekerői" sunt bune pentru a prepara Fondue din ele.
Timp de preparare: 50 min
1 porție: 584 kcal, 2440 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane: 40 dg de cașcaval Trapist, 2 buc de mere dulce acrișor, 3 ouă, făină, pesmet, ulei
Ingrediente pentru 4 persoane:
Timp de preparare: 10 min + timp de prăjire
1 porție conține: 586 kcal, 2450 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane:
Timp de preparare: 20 min.
O porție conține: 431 kcal, 1800 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane:
Timp de preparare: 15 min + timp de gătit
O porție conține: 472 kcal, 1970 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane:
Timp de preparare: 20 min.
1 porție conține: 346 kcal, 1450 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane:
Timp de preparare: 50 min.
1 porție conține: 434 kcal, 1810 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane:
Timp de preparare: 10 min.
1 porție conține: 431 kcal, 1800 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane:
Timp de preparare: 20 min.
1 porție conține: 253 kcal, 1060 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane: 10 dg de cașcaval Trapist, 10 dg de cașcaval "Súgó" sau ''Tekerői", 1 dl de smântână, 1 gălbenuș, 1 linguriță de muștar, 1 lingură de ulei, sare, 1 salată, 2 legături de ridichi
Timp de preparare: 20 min.
1 porție conține: 612 kcal, 2560 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane: 30 dg de cașcaval „Súgó", 30 dg de cașcaval cu chimen, 1 cățel de usturoi, 4 dl de vin alb sec, 0,5 dl rom alb, 1 lingură de scrobeală din grâu, sare, piper măcinat, 2 linguri de zeamă de lămâie.
Timp de preparare: 45 min + timp de prăjire
1 porție conține: 752 kcal, 3140 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane: 20 dg de cașcaval "Tekerői" ras, 1 kg de cartofi, 3 ouă, 10 dg de unt, 2 dl de smântână, sare, coriandru măcinat, 2 linguri de pesmet.
Timp de preparare: 25 min + timp de prăjire
1 porție conține: 495 kcal, 2070 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane: 8 felii de cașcaval "Tilsit" sau "Súgó", 8 felii de pâine albă, 1 ceapă roșie de mărime medie, 2 ardei verzi cârnosi, 15 dg de slănină „a la Cluj"
Timp de preparare: 20 min + timp de prăjire
1 porție conține: 452 kcal, 1890 kJ
Ingrediente pentru 4 persoane: 20 dg de cașcaval "Súgó", 8 felii de franzelă, 4 căței de usturoi, 1 dl de lapte, 2 dl de smântână, 2 ouă, 1 linguriță de muștar, sare